Skip to main content Skip to search

Loonadministratie

Het voeren van een salarisadministratie kost veel tijd. Waarom maakt u het uzelf niet makkelijker? CFM Bedrijfsadministratie neemt alle zorgen omtrent de loonadministratie uit handen. Wij verzorgen de loonstroken, loonmutaties, loonaangiften en jaaropgaven. Ook ondersteunen wij u in het maken van arbeidsovereenkomsten. Zo kunt u zich bezig houden met uw bedrijfsvoering!

Uw loonadministratie uitbesteden

U bent ondernemer geworden, omdat u wilt doen wat u het liefste doet. De werkwijze van CFM Bedrijfsadministratie is eenvoudig en duidelijk. U levert de mutaties aan op de aangegeven datum en u ontvangt de verwerkte loonstrook retour. Op onze website kunt u alvast handige salarisdocumenten downloaden om alvast te starten met het inrichten van de personeel- en loonadministratie. CFM Bedrijfsadministratie verzorgt ook de digitale loonaangifte per periode.

Wat kost het?

U betaalt per loonstrook een vast tarief. Wij hebben twee tarieven: een vaste loonstrook en een variabele loonstrook. Respectievelijk betaalt u hiervoor € 9,25 en € 12,25. Voor dit bedrag ontvangt u de salarisstro(o)k(en), overzicht loonaangiften & het indienen ervan, jaaropgave(n). Voor overige werkzaamheden, zoals het maken van een arbeidsovereenkomst, gelden additionele tarieven.

Contact

Wilt u exact weten wat het inhoudt om uw loonadministratie uit te besteden bij CFM Bedrijfsadministratie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder!