loonadministratie

Wanneer u één of meer medewerkers in dienst heeft, dient u een loonadministratie bij te houden. Het voeren van een goede salarisadministratie vergt tijd, nauwkeurigheid en up-to-date vakkennis. Daar komt natuurlijk bij kijken dat u uw werknemers op tijd het salaris elke periode moet uitbetalen. Het is dan ook verstandig deze werkzaamheden uit te besteden aan een gespecialiseerd administratiekantoor. Dit levert voordelen op doordat u de loonadministratie kan combineren met de complete bedrijfsadministratie. Bij CFM Bedrijfsadministratie is het mogelijk de twee apart te houden, maar het is dus ook mogelijk dit te combineren. Zo heeft u alle werkzaamheden onder één dak.

Of u nu 1 medewerker of 50 medewerkers in dienst heeft: loonadministratie uitbesteden betaalt zich altijd uit. Wij maken graag kennis met u en uw bedrijf en vertellen u meer over de mogelijkheden voor het uitbesteden van uw loonadministratie! Met welk pakket wij werken en wat voor u de mogelijkheden zijn om dit gedeelte van uw administratie nóg makkelijker te maken.

Meer informatie over het uitbesteden van uw loonadministratie?

Wilt u meer informatie over salarisadministratie uitbesteden aan CFM Bedrijfsadministratie?
Bel ons dan op 015 3333 001 - optie 2 of klik op onderstaande button.

- Neem contact met ons op -

Het verwerken en uitbetalen van alle medewerkers kan tijdrovend werk zijn. CFM Bedrijfsadministratie kan de gehele loonadministratie voor u verzorgen. Van de loonstroken voor u of uw werknemers tot de aangifte bij de belastingdienst. De werkwijze bij CFM Bedrijfsadministratie is transparant en makkelijk: u levert de mutaties aan en u ontvangt binnen de afgesproken termijn de volledig verwerkte salarisadministratie retour.

Het maken van arbeidscontracten behoort ook tot de mogelijkheden. Het is heel belangrijk dat u bijgestaan wordt op het gebied van loonkostenberekeningen, aangiftes, jaaropgaven, arbeidscontract etc. Wij CFM Bedrijfsadministratie ondersteunen wij u graag zo volledig mogelijk en bieden u hiermee een volledig pakket aan.

Contact

015 3333 001
info@bedrijfs-admin.nl
www.bedrijfs-admin.nl

beconnummer: 721359
kvk-nummer: 72883707

vestiging Zoetermeer
bredewater 26
2715 ca zoetermeer

vestiging Den Hoorn
rijksstraatweg 6a
2635 AC den hoorn