Skip to main content Skip to search

Bedrijfsadministratie

Voor(delige) ZZP administratie en MKB administratie.

Een goede bedrijfsvoering is méér dan een product in de markt zetten.

U ziet belastingen als lastig en ondoorzichtig. U hebt geen tijd om zich in de boekhouding te verdiepen. Loonadministratie ziet u als een wirwar van regeltjes. U zou niet weten hoe u een administratie moet voeren of wil dit graag uitbesteden. Of u nu zzp’er bent of als ondernemer een MKB heeft, iedereen heeft te maken met het bijhouden van de administratie.

Schrik niet, bedrijfsadministratie uit handen geven is niet het overdragen van uw bedrijf. Bedrijfsadministratie uit handen geven is het uit handen geven van lastige en tijdrovende zaken. En het hoeft u niet veel te kosten. Wij verzorgen voor zzp’ers de administratie en ook verzorgen wij de MKB administratie.

Het laatste stukje zo noodzakelijke ondersteuning

Wij verzorgen de financiële administratie en de verdere afhandeling richting de belastingdienst. U betaalt voor wat we doen en niet voor hoe lang we er over doen. Tevens kunnen wij de loonadministratie, inclusief aangifte loonbelasting, voor u verzorgen.

ZZP administratie & MKB administratie

Veel zzp’ers en ondernemers in het MKB zien op tegen het doen van de administratie of ontbreekt simpelweg aan tijd. Terwijl het juist als ondernemer zijnde erg belangrijk is inzicht te krijgen waar u winst maakt en waar uw kosten liggen. Wilt u zeker weten dat u de zaken goed voor elkaar heeft op het gebied van uw administratie? Wij helpen u hier graag, tegen een voordelig tarief, verder mee. Neem contact met ons op en dan kijken we samen wat wij voor u kunnen betekenen.