Een goede bedrijfsvoering is méér dan een product in de markt zetten.

U ziet belastingen als lastig en ondoorzichtig. U heeft geen tijd om zich in de boekhouding te verdiepen en zou niet weten hoe u een administratie moet voeren of wil dit graag uitbesteden. Of u nu zzp’er bent of als ondernemer een MKB heeft, iedereen heeft te maken met het bijhouden van de administratie.

Schrik niet, bedrijfsadministratie uit handen geven is niet het overdragen van uw bedrijf. Bedrijfsadministratie uit handen geven, is het uit handen geven van lastige en tijdrovende zaken. En het hoeft u niet veel te kosten. Wij verzorgen uw administratie op een vlotte, gebruiksvriendelijke manier. Onze huidige klanten vinden door onze aanpak de administratie zelf leuk worden!

Het laatste stukje zo noodzakelijke ondersteuning
Wij verzorgen de financiële administratie en de verdere afhandeling richting de belastingdienst. U betaalt voor wat we doen en niet voor hoe lang we er over doen. Wij vinden het namelijk heel belangrijk dat u ook het "lezen" van uw administratie onder de knie krijgt. Als u namelijk niet weet hoe de administratie eruit ziet, is het moeilijk om hiermee uw onderneming te sturen. U krijgt met uw administratie namelijk een duidelijk beeld hoe uw onderneming er op dat moment voor staat en wat u zou kunnen doen om dit te verbeteren.

Veel zzp’ers en ondernemers in het MKB zien op tegen het doen van de administratie of ontbreekt simpelweg aan tijd. Terwijl het juist als ondernemer zijnde erg belangrijk is inzicht te krijgen waar u winst maakt en waar uw kosten liggen. Wilt u zeker weten dat u de zaken goed voor elkaar heeft op het gebied van uw administratie? Wij helpen u hier graag, tegen een voordelig tarief, verder mee. Neem contact met ons op en dan kijken we samen wat wij voor u kunnen betekenen.

bedrijfsadministratie

Contact

015 3333 001
info@bedrijfs-admin.nl
www.bedrijfs-admin.nl

beconnummer: 721359
kvk-nummer: 72883707

vestiging Zoetermeer
bredewater 26
2715 ca zoetermeer

vestiging Den Hoorn
rijksstraatweg 6a
2635 AC den hoorn