5 vragen aan Nancy Groeneweg – eigenaar CFM Bedrijfsadministratie

CFM Bedrijfsadministratie werkt samen met Visma eAccounting Accountancy. Onlangs heeft Visma de mede-eigenaar 5 vragen gesteld. Nieuwsgierig? Lees hieronder het interview.

1. Wat houdt u momenteel zakelijk het meest bezig?

Momenteel zijn wij druk bezig met het slaan van een automatiseringsslag. Denk hierbij aan het optimaal gebruikmaken van alle Visma-diensten en andere tools waarmee we werken. Dat noem ik werken aan de toekomst, het zoveel mogelijk digitaal verwerken van de administratie. Want dan zorg je ervoor dat de ondernemer zelf zich kan bezighouden met het laten groeien van zijn/haar bedrijf. Als ‘het geraamte’, zoals wij dat noemen, staat, heeft men een goede basis voor een zorgeloze onderneming. In ieder geval op administratief vlak!

2. Wat zou er moeten veranderen in uw sector?

Er is al een hoop aan het veranderen in de administratieve sector. Waar onze klanten voorheen nog hun administratie in dozen en ordners kwamen afleveren, verloopt nu vrijwel alles digitaal. Natuurlijk hebben wij nog een enkele klant waarbij het nog wel zo gaat, maar ook die proberen we langzaam over te halen om digitaal te gaan werken. Er valt een hoop tijdwinst mee te behalen en ook het toegenomen enthousiasme onder onze klanten valt op. 

Dus wat er verder nog moet veranderen in onze sector? Zoveel mogelijk digitaliseren, waardoor de klant zich echt metondernemer kan bezighouden.

3. Waar bent u op zakelijk gebied het meest trots op en wat had u beter anders kunnen doen?

CFM Bedrijfsadministratie

Wij zijn het meest trots op de manier waarop wij zaken doen met onze klanten. Een persoonlijke aanpak is voor ons de hoogste prioriteit. Wij hechten waarde aan de persoon achter de onderneming. Immers, als het daar goed mee gaat, dan groeit de onderneming automatisch mee. Die insteek is wellicht anders dan die van sommige andere boekhoudkantoren. 

Wij hebben de meeste klanten gekregen door mond-tot-mondreclame ontvangen en zijn pas dit jaar echt actief geworden op social media. Als er iets beter had gekund dan hadden we eerder kunnen starten met het gebruikmaken hiervan.

4. Met wie zou u wel eens rond de tafel willen en waarom?

Dat is een zeer goede vraag. Er zijn genoeg mensen met wie ik aan tafel zou willen zitten. Denk aan partijen die ons kunnen assisteren of ondersteunen op het gebied van automatisering, zodat wij kunnen blijven innoveren. Meegaan met de tijd of zelfs voorop te lopen vinden we erg belangrijk omdat wij klanten zo altijd het neusje van de zalm kunnen (blijven) bieden.

Wij willen dan ook graag met (nieuwe) klanten rond de tafel voor een goed gesprek. Door goed met klanten te communiceren kunnen we hen de optimale service bieden. 

Ook zouden wij graag met Visma rond de tafel willen Samenwerken is immers key en samen staat men altijd sterker dan alleen.

5. Heeft u nog een goed advies voor uw collega-ondernemers?

Blijven communiceren met de klanten. Regelmatig horen wij van (nieuwe) klanten dat zij bij andere boekhouders eens in de zoveel tijd een rapportage onder de neus gedrukt krijgen, zonder enkele vorm van uitleg over wat er nu eigenlijk op te zien is. Het resultaat? De ondernemers lezen rapportages niet en blijven op die manier onwetend van de stand van zaken binnen hun bedrijf. 

Wij houden onze klanten altijd op de hoogte van hun administratie, maar leggen ook uit wat een balans of resultatenrekening is en hoe ze die het beste kunnen lezen. Dát is voor ons zeer belangrijk!

verstuur

Bericht

telefoonnummer

email

voor- en achternaam

bedrijfsnaam

hoe heeft u ons gevonden?

Bedankt voor uw bericht!

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met ons op

Contact

015 3333 001
info@bedrijfs-admin.nl
www.bedrijfs-admin.nl

beconnummer: 721359
kvk-nummer: 72883707

vestiging Zoetermeer
bredewater 26
2715 ca zoetermeer

vestiging Den Hoorn
rijksstraatweg 6a
2635 AC den hoorn