Bijzonder uitstel van betaling

Als u door de uitbraak van het coronavirus in betalingsproblemen bent gekomen, kunt u bij de Belastingdienst bijzonder uitstel van betaling aanvragen voor de inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, btw en loonheffingen. Dit kunt u nu ook online doen.

Drie maanden
U kunt de Belastingdienst vragen om bijzonder uitstel van betaling voor de periode van drie maanden. U vraagt dan automatisch in één keer uitstel aan voor alle aanslagen inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, btw en loonheffingen. Of het ook kan voor andere belastingaanslagen, is nu nog niet bekend.
Let op
Het is wel van belang om op tijd aangifte te blijven doen. U kunt pas bijzonder uitstel van betaling aanvragen als u een aanslag heeft ontvangen. Als er nog geen aanslag is, kan de Belastingdienst uw verzoek niet in behandeling nemen.

Online
U kunt het bijzonder uitstel van betaling nu ook online aanvragen. U moet inloggen met uw DigiD. Er is gekozen voor deze manier van inloggen, omdat dit formulier ook bedoeld is voor zzp’ers en eenmanszaken. Als uw onderneming een rechtspersoon is, dan moet een werknemer of uw adviseur inloggen met zijn eigen DigiD. Klik op onderstaande button.

Uitstel van betaling online aanvragen

verstuur

Bericht

telefoonnummer

email

voor- en achternaam

bedrijfsnaam

hoe heeft u ons gevonden?

Bedankt voor uw bericht!

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met ons op

Contact

015 3333 001
info@bedrijfs-admin.nl
www.bedrijfs-admin.nl

beconnummer: 721359
kvk-nummer: 72883707

vestiging Zoetermeer
bredewater 26
2715 ca zoetermeer

vestiging Den Hoorn
rijksstraatweg 6a
2635 AC den hoorn